24 / 04 / 2024

Ortaköy Yooistanbul nerede?

Ortaköy Yooistanbul nerede?

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Ortaköy Yooistanbul nerede? Yoo ve Say Yapı tarafından yükselen Yooistanbul Evleri İstanbul Beşiktaş ilçesine bağlı Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul adresinde yer alıyor...




Yooistanbul Rezidans projesi  Yoo ve Say Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.  Yooistanbul  Rezidans projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Ortaköy bölgesinde yükseliyor.


Ortaköy Yooistanbul nerede sorusundan önce Yooistanbul Rezidans hakkında bilgi verelim. Yooistanbul Rezidans Ortaköy projesi 132 adet daireden meydana geliyor.


Ortaköy Yooistanbul Rezidans teslim tarihi 2013 yılının sonu olarak belirtiliyor. Yooistanbul Rezidans Ortaköy satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, penthouse ve townhouse konut tiplerinden oluşuyor.


Ortaköy Yooistanbul Rezidans satış ofisi ile 444 17 13 numaralı telefonu arayrak iletişime geçebilirsiniz. Ortaköy Yooistanbul Rezidans daire alanları 101 ile 242 metrekare arasında değişiyor.


250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Yooistanbul Rezidans'ta kapalı otopark, çocuk oyun alanları, açık / kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar banyosu, spor alanları, fitness center gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Ortaköy Yooistanbul nerede?

Ortaköy Yooistanbul adres bilgileri : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Ortaköy Yooistanbul nerede?


Ortaköy Yooistanbul nerede?


Ortaköy Yooistanbul iletişim 

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön