18 / 04 / 2024

Osman Günler Kocaeli'nin imar planını anlattı!

Osman Günler Kocaeli'nin imar planını anlattı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, 1/1000 ölçekli imar planlarını Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği ve MÜHTED Gebze Şubesi işbirliğindeki seminerde anlattı.



Kocaeli’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar plan notları semineri Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği ve MÜHTED (Mühendis ve Teknik Elemanlar Derneği) Gebze Şubesi işbirliğinde Gebze’deki Fesa Business Hotel’de gerçekleşti. Seminerde sunum ve bilgilendirme Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler tarafından verildi. Seminere ev sahipliğini Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve MÜHTED Gebze Şube Başkanı Ahmet Yeşil yaptı. Ahmet Yeşil seminerin açılışında kısa bir konuşma yaparak dernek olarak üyelerinin bilgi ve birikimlerini arttırarak topluma faydalı olmayı amaçlayan çalışmalarda bulunduklarını, ilim ve fennin öncelikleri arasında yer aldığını dile getirdi. 


Ardından mikrofon alan KBB imar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler böylesi bir toplantı düzenlemesinden ötürü her iki sivil toplum örgütünün yönetimlerine de teşekkür ederek yeni uygulama imar planının Gebze Bölgesi’ndeki mimar ve mühendisler tarafından bilinmesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Semineri Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Eşref Emin Güzey, Salih Işık ve Yılmaz Bulut, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kozcağız, Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği Başkanı Zeki Gedikoğlu ile birlikte mühendisler takip etti. Osman Günler sunumunun ardından katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı. 


Demokrat Gebze


Geri Dön