19 / 03 / 2024

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

Firma: Oyak İnşaat

Proje: Oyakkent 3 Silüet

OYAK İnşaat'ın beklenen projesi Oyakkent 3 Silüet yarın itibariyle satışa çıkıyor.



Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından, İstanbul’un hızla gelişmekte olan bölgesi Başakşehir’de hayata geçirilen Oyakkent 3 Silüet projesi yarın satışa çıkıyor.

Satışları merakla beklenen Oyakkent 3 Silüet projesinde 1003 konut, 23 villa ve 20 ticari üniteye yer veriliyor. 

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

Başakşehir’in yeni merkezi Oyakkent'te inşa edilen Oyakkent 3 Silüet, konumuyla da dikkat çekiyor. Proje Şehir Hastanesi’nin hemen yanı başında, Başakşehir'in en büyük park ve vadisine yakın konumda yükseliyor.

OYAK İnşaat güvencesiyle satışa çıkarılan Oyakkent 3 Silüet projesinin 3 yılda tamamlanması planlanıyor. Projenin arsa alanı 133 bin metrekare, inşaat alanı ise 357 bin metrekare olarak belirlendi.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

Dev projede lansmana özel fırsatlar

Oyakkent 3 Silüet projesinin satışları yalnızca satış ofisinden gerçekleştirilecek. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede rezidans, konak ve villa blokları yer alıyor.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yanında 8+1 villaların yer aldığı Oyakkent 3 Silüet projesinin rezidans bloklarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, Dubleks ve Penthouse daireler bulunuyor.

Oyakkent 3 Silüet yarın satışta!

Lokasyonuyla da dikkat çeken Oyakkent 3 Silüet projesi, İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika uzaklıkta bulunuyor. Şehir Hastanesi, Başakşehir Kent Meydanı, İbn Haldun Üniversitesi, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı'na da yakın konumda yükselen projede özel restoran, peyzaj alanları, yürüyüş alanları, sosyal tesis, welness alanları ve kafeler de yer alıyor.

 

Telefon: 0212 401 0900 

Web: www.oyakkentsiluet.com 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

Oyakkent 3 Silüet: Oyakkent 3. Etap'ın adı belli oldu!

Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön