27 / 04 / 2024

Özderici GYO yönetim kurulu adaylarını ve denetim kuruluşunu seçiyor!

Özderici GYO yönetim kurulu adaylarını ve denetim kuruluşunu seçiyor!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO yönetim kurulu adaylarını ve denetim kuruluşunu seçiyor.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından KAP'a yapılan  yazılı açıklamada Yönetim Kurulu Aday Listesi ve Bağımsız Denetim Kuruluşu seçimi bildirisi yayınlandı. 

Özderici GYO'nun bugün gerçekleştirilen toplantısında; "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine ve 

KAP Açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 02.04.2018 tarihinde yapılan toplantısında ;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğ'in" ilgili hükümleri uyarınca 2018 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, Genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine, Şirketin Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Sayın Gamze Aksüt ve Sayın Selim Taylan'ın  belirlenmesine karar verildi. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun  Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ uyarınca, 2017 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Genel Kurul'un oyuna sunulmak üzere, Şirketimizin Yönetim Kurulu'nda yer alması gereken bağımsız üye adayı olarak Sayın Gamze Aksüt ve Sayın Selim Taylan'ın  belirlenmesine,

Şirketimizin Yönetim Kurulu Adayı olarak Sayın Ali Uğur Özderici,Sayın Ahmet Özderici ve Sayın Meral Özderici'nin belirlenmesine katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön