17 / 04 / 2024

Özderici GYO'dan corona virüsü önlemi!

Özderici GYO'dan corona virüsü önlemi!

Özderici GYO tarafından faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam etmek için gerekli tüm önlemlerin alınmasına ve ilgili mevzuat hükümlerine azami bir şekilde uyum gösterilmesine  devam edilecek.



Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Corona Virüsü (Covid-19) kapsamında alınan tedbirler hakkkında açıklama yayınladı. 

Özderici GYO, ilgili birimler, sıkı sağlık ve güvenlik önlemleri altında, dönüşümlü olarak çalışmalarına devam ediyor. Şirket tarafından faaliyetlerine kesintisiz bir şekilde devam etmek için gerekli tüm önlemlerin alınmasına ve ilgili mevzuat hükümlerine azami bir şekilde uyum gösterilmesine  devam edilecek.

Özderici GYO KAP açıklaması:
Dünya Sağlık Örgütü tarafından 11 Mart 2020 tarihinde tüm dünyayı etkileyen ve can kaybına yol açan bir salgın olarak ilan edilen Corona virüsü (Covid-19) dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de hayatı olumsuz olarak etkilemektedir. Covid-19, insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri nedeniyle işletmelerin operasyonel süreçlerini zorlaştırmaktadır.

Şirketimiz; çalışanlarımızın sağlığını öncelik alarak hem müşterilerimizin hem de toplumun güvenliği için her türlü önlemi almış, gelişmeleri anlık takip ederek ihtiyaç halinde ek önlemler alacaktır. Mevcut durum itibarıyla; ofiste bulunması gereken ilgili birimler, sıkı sağlık ve güvenlik önlemleri altında, dönüşümlü olarak çalışmalarını sürdürmektedirler. Satış ve kiralama personelimizin yaptığı yüz yüze görüşmeler ise, ciddi oranda azalmış olmasına rağmen, her türlü sağlık ve hijyen koşullarına dikkat edilerek sürdürülmektedir.

Yaşanan bu süreçte karşılaşılan tüm zorluklara rağmen çalışanlarımızın özverili katkıları neticesinde şu aşamada faaliyetlerimizi önemli derecede etkileyecek bir aksama oluşmamıştır. Faaliyetlerimize kesintisiz bir şekilde devam amacıyla, gerekli tüm önlemlerin alınmasına ve ilgili mevzuat hükümlerine azami bir şekilde uyum gösterilmesine  devam edilecektir .

  
Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

Dosya için tıklayın


Geri Dön