19 / 04 / 2024

Özdilek Levent'teki yatırımı 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor!

Özdilek Levent'teki yatırımı 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor!

TÜRKİYE'NİN marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek, Eylül ayında İstanbul'da dev bir yatırıma imza attı.



İstanbul iş dünyasının kalbi Levent'te iş, alışveriş, yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan karma proje Özdilek Center İstanbul; AVM, Otel ve iş merkezinden oluşuyor. 1971 yılında iki adet dokuma tezgâhı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa'da kumlan Özdilek, Türkiye'nin en dinamik şirketleri arasında yer alıyor. 



"Müşteri varsa biz varız" felsefesiyle perakende ve mağazacılık sektöründe başarılı bir geçmişe sahip Özdilek; bugün itibariye 9 alışveriş merkezi, 6 hipermarket, 3 departmanlı mağaza ve 40'm üzerinde ev tekstüi mağazası ile Türkiye'de gerçekleştirdiği yatırımlarına devam ediyor. Özdilek Holding'in İstanbul'daki ilk projesi olma özelliğine sahip Özdilek Center İstanbul Levent projesi yerli-yabancı iş camiasının önemli merkezlerinden biri olmaya aday. 



2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor 

İstanbul Levent'te iş dünyası ve yaşamın nabzını tutmaya hazırlanan proje 31 bin 595 metrekare arsa üzerine inşa edilen, 32 ve 33 katlı iki kuleden ve içinde 145 mağazanın bulunduğu Alışveriş Merkezinden oluşuyor. Özdilek'e ait hipermarket, mağaza ve sinema birimleri ile yaklaşık 500 kişiyi istihdam edecek olan projedeki diğer mağazalarda da yaklaşık bin 1.500 kişinin görev alacağı, Otel ve İş Merkezi ile birlikte düşünüldüğünde proje toplamda yaklaşık 2 bin 500 kişiye direkt istihdam sağlıyor. 



Star Bursa


Geri Dön