27 / 04 / 2024

Özellikleri sızdırılan sızdırılana! Şimdi de Huawei'nin P60 versiyonu gündemde

Özellikleri sızdırılan sızdırılana! Şimdi de Huawei'nin P60 versiyonu gündemde

 Huawei'nin yeni P60 serisinin Mart ayında gelmesi bekleniyor . Seri, son zamanlarda tasarımını ve görünümünü ortaya koyan son raporlarla çokça sızdırılıyor.



P60 serisinin lansmanı hakkında markadan resmi bir onay gelmese de, raporlar serinin Mart ayında piyasaya çıkacağını gösteriyor. Ancak, bu muhtemelen Çin'in zaman çizelgesidir. Bu yılın sonlarında uluslararası pazara gelebilir.


Huawei, telekomünikasyon ekipmanı, tüketici elektroniği ve akıllı telefonlar tasarlayan, geliştiren ve satan Çinli çok uluslu bir teknoloji şirketidir. Şirket 1987 yılında Ren Zhengfei tarafından kuruldu ve merkezi Shenzhen, 
Guangdong, Çin'de bulunuyor.

Özellikleri sızdırılan sızdırılana! Şimdi de Huawei nin P60 versiyonu gündemde

Huawei, dünyanın en büyük telekomünikasyon ekipmanı üreticisi ve dünyanın en iyi akıllı telefon markalarından biridir. Akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler, giyilebilir cihazlar, ev cihazları ve daha fazlasını içeren geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.Son zamanlarda şirket, güvenlik endişeleri nedeniyle ürünlerini satın alma ve teknolojilerini kullanma konusunda ABD hükümetinin kısıtlamalarıyla karşı karşıya kaldı.  Ancak Huawei, dünyanın diğer bölgelerinde faaliyet göstermeye ve genişlemeye devam ediyor.

Android 14'ün bu özelliğini kimse bilmiyordu! O uygulmaların yüklenmesini engelleyecek

POCO X5 5G neler sunucak? İşte teknik özellikleri

Bu oyunlar yok sattı! Steam’de en çok satan oyunlar!


Geri Dön