27 / 04 / 2024

Özgür Demirtaş'a cevabımdır!

Özgür Demirtaş'a cevabımdır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, twitter hesabı üzerinden Özgür Demirtaş'a cevap verdi. İşte Kireçci'nin cevabı... 



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, Özgür Demirtaş'a cevap verdi. İşte Kireçci'nin cevabı... 

1) Özgür Demirtaş binlerce tweetim, yazım ve yorumum arasında cımbızla 2 tanesini çekmiş. Çektiği bu iki tweet üzerinden bana sallamış. Akademik ünvanı "profesör" olan bir kişiye yakıştıramadım.

2) Özgür Demirtaş ve benzeri isimlerin hepsine aynı şeyi söylüyorum: Dolar bir yatırım enstrümanı değildir. Altın kadim yani deneyimlenmiş bir yatırım enstrümanıdır. Dolar alacağınıza altın alın. Dolar yükselirse altın zaten yükselir.

Bunun neresi yanlış hoca?

3) Doların yükselmesinin en büyük nedeni sosyal medya ve basın üzerinden ekonomistlerin, ekonomi profesörlerinin yatırımcıları yanlış yönlendirmesidir. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde "Yerel parayı satın. Döviz alın" tavsiyesinde bulunulmasına izin verilmez. Bunu yapanları vatan hainliği ile yargılarlar.

Özgür Demirtaş a cevabımdır!

4) Dolar 10 TL oldu da ne oldu? "Özgür Hoca dolar alın" dediğinde dolar alanlar ne kazandı? Altın alanlar ne kazandı? Konut alanlar ne kazandı? Bedelsiz potansiyeli yüksek ve temettü veren hisseleri alanlar ne kazandı? Hoca bunu açıklasın.

5) Doların 10 TL'yi görmesi bozuk saatin günde 2 kez doğru vakti göndermesi gibi bir şeydir. Türkiye gibi dış ticaret açığı veren bir ülkede dolar yükseliş eğilimindedir. Bunu bilmek için profesör olmaya gerek yok:)

Yazının devamı için tıklayın

Dolar ve altın niçin yükseliyor?

Yabancılar kiralayarak vatandaşlık alıyor! Böyle fırıldaklık görülmedi!

Yabancıya emlak satışına karşı mıyım?

Ticaret açısından Yahudilerle Türklerin farkları!

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Doktorlar emlak yatırımında niçin başarısız olurlar? 

Tebernüş Kireçci'nin yazılarını okumak ve yorum yapmak için tıklayın

Tebernüş Kireçci'yi Twitter'den takip etmek için tıklayınız


Geri Dön