28 / 03 / 2024

Özhan Canaydın parkı törenle açıldı

Özhan Canaydın parkı törenle açıldı

Vefat eden Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Özhan Canaydın'ın adının verildiği park, İstanbul'da düzenlenen törenle açıldı



Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in girişimleriyle Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nin karşısında yer alan Germiyan Sokak ve Birgül Sokak arasındaki Özhan Canaydın Parkı'nın açılışına, Erzen'in yanı sıra kulüp başkanı Adnan Polat, Canaydın'ın eşi Asuman Canaydın, oğlu Murat, kızı Zeynep, kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı, bazı yöneticiler, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, eski başkan Faruk Süren, eski futbolcular Hakan Şükür, Hasan Şaş, son kongrede başkan adayı olan Adnan Öztürk ve Galatasaray camiasının ileri gelenleri katıldı.

Başkan Polat, törende yaptığı konuşmada, Türk spor ve Galatasaray tarihinde yerini alan merhum başkan Özhan Canaydın'ın adına park yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirken, kendilerinin de Canaydın ile ilgili sürpriz bir projelerinin olduğunu ve bunu zamanı geldiğinde açıklayacaklarını söyledi.

Belediye başkanı Ateş Ünal Erzen ise çocukluğundan itibaren birlikte büyüdüğü Özhan Canaydın'ı kardeşi gibi sevdiğini ifade ederek, "Bu parkı yapmaktaki en büyük amacım, Özhan Canaydın'ın isminin hiç ölmeyecek bir şekilde yaşatılmasıydı. Bu parkın adının daha sonra gelecek belediyeler tarafından değiştirilmemesi için tapuya ismiyle birlikte kaydettireceğim. Bu parkta kendisi için bir anıt da dikeceğiz" dedi.

Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın ise bu parka babasının adının verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

-POLAT'TAN RİVA AÇIKLAMASI-
Tören sonrası Adnan Polat, 3. köprünün yerinin belirlenmesinin ardından kulübün Riva arazisiyle ilgili girişimlerinin bulunup bulunmayacağı yolunda soruları yanıtladı.

Polat, "Riva arazisiyle ilgili olarak daha önce, 3. köprünün ihalesinin yapılmasını bekleyeceğimizi söylemiştik. Sadece bu da değil, gayrimenkuldeki konjonktürün normale dönmesinden sonra Riva'da bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu iki olgu olmadan Riva'da bir girişimde bulunmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.
AA


Geri Dön