26 / 04 / 2024

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!


Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ayhan Işık tarafından kuruldu.


Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ve aksesuarlarını satmak, imal etmek, ithalatını ve ihracatını yapmak. Her türlü yangın algılama sistemleri, gaz algılama sistemleri, hırsızlık alarm sistemleri, kapalı devre güvenliksistemleri, yangın söndürme sistemleri ithalat, ihracatı, satısı, montajı, bakımını yapmak.Güvenlik ve korumaya iliskintüm elektronik, optik, audiovisual, mekanik cihaz, kameralar ve monitörler almak ve satmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Adres; Yakuplu Mah.63.Sok.No.19/13 Beylikdüzü 



Geri Dön