27 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, hız kesmeden yeni projelere imza atacak!

Özyurtlar İnşaat, çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi.



Emlak sektörünün önemli oyuncularından biri olan Özyurtlar İnşaat, 27 Haziran 2016 tarihinde şirket personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bahçeşehir Sayfiye Restaurant'ta düzenlenen geleneksel iftar davetinde konuşma yapan Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız çalışmalarımıza mola vermeden yeni projelerle devam edeceğiz” dedi. 


Emlak sektörünün öncü firmaların Özyurtlar İnşaat, 27 Haziran akşamı geleneksel iftar yemeğinde tüm çalışanlarıyla bir araya geldi. Bahçeşehir Sayfiye Restaurant'ta düzenlenen iftar davetine başta Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yönetim kurulu ve üst yönetim üyeleri olmak üzere ayrıca şirket personeli de katıldı. 


Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, ev sahipliğini üstlendiği iftar davetinde yaptığı konuşmasında, Ramazan Ayı'nın bereket ayı olduğunu söyledi. İftar programına katılan tüm davetlilere teşekkür eden Özyurt, “Bugüne kadar başarıyla tamamladığımız tüm projelerde şirket çalışanları olarak emeğiniz çok büyük. Bu başarılı çalışmalarımıza mola vermeden, yeni ve çok daha büyük projelere hepbirlikte imza atacağız” dedi. 


Yeni projelerin müjdesini ilk kez kendi personeline açıklayan Özyurt, kampanyaları eşdeğer zamanda ilerleyen Ncadde Ottoman ve Nlogo’nun büyük ses getirdiğini ifade etti. Şirket içi başarının birlik ve beraberlikten geldiğini ifade eden Özyurt, gelecekteki başarılarının kaynağında güç birliğinin etken olacağını sözlerine ekledi.  


www.ozyurtlar.com



Geri Dön