26 / 04 / 2024

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır? Paladyum fiyatları ne kadar?

Paladyum, kıymetli metaller içerisinde yer alır. Beyaz altının elde edilmesinde kullanılan paladyum, gümüş gibi parlak bir renge sahiptir. Peki paladyuma nasıl yatırım yapılır? Paladyum ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 paladyum fiyatları...



PALADYUMDA NELER OLUYOR?

Rusya-Ukrayna Savaşı, Rusya'nın dünyanın en büyük paladyum tedarikçisi ve önemli bir platin ve rodyum üreticisi konumunu riske attı. Rusya, PGM'nin önemli bir tüketicisi olmasa da, kriz tedarik zincirlerindeki mevcut zorlukları artırdı, enflasyonu ateşledi ve ekonomik büyümeyi baskılayarak PGM'nin talep görünümünü bozdu. Öte yandan, Çin'de koronavirüsün neden olduğu kısıtlamalar, değerli metallerin kullanımı üzerinde aşağı yönlü riskler oluşturmaya devam ediyor.

Rusya'da paladyum üretimi konusunda bir belirsizlik varken, paladyum yerine platin kullanılması gündeme taşındı. Platin grubunda arz ve talep görünümü bu sene büyük belirsizlik gösteriyor.

Bugün paladyum fiyatı ne kadar? 4 Temmuz 2022 paladyum fiyatı...

Paladyum fiyatları dalgalanmaya devam ediyor! Bugün paladyum fiyatı ne kadar oldu?

Paladyum fiyatları düştü! İşte paladyum fiyatları 28 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön