26 / 04 / 2024

Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri!

Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri!

Firma: Ulu İnşaat

Panaroma Residence Antalya projesi çerisinde sosyal seçenek olarak yüzme havuzu, fitness center, kreş, yürüme parkurları, sauna, yüzme havuzu, alışveriş merkezleri yer alıyor. Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.



Panaroma Residence Antalya projesinde alanlar 2+1 daireler 120 metrekare,3+1 daireler 150 metrekare, 4+1 daireler 170 metrekare ile 180 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi.


Panaroma Residence Antalya  Ulu İnşaat  imzasıyla hayata geçirildi. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. 


Panaroma Residence Antalya projesi çerisinde sosyal seçenek olarak yüzme havuzu, fitness center, kreş, yürüme parkurları, sauna, yüzme havuzu, alışveriş merkezleri yer alıyor.


10 blok şeklinde yükselen Panaroma Residence Antalya projesinin her cephesindeki daireler orman ve deniz manzarasında yer alıyor. Temellerinin Şubat' ta atılması planlanan projenin yakın zamanda da satış ofisleri açılıyor.


Panaroma Residence Antalya iletişim bilgileri!

Adres:ULU İŞ MERKEZİ - Fabrikalar Mah.Namık Kemal Bulvari No:61/5 Kepez/Antalya

Tel:+90 242 344 44 71

E-mail:[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön