19 / 03 / 2024

Pandemide bahçeli evlere talep arttı!

Pandemide bahçeli evlere talep arttı!

Yaklaşık bir yıldır gündemi sarsan koronavirüs salgını yaşamın her alanını etkiledi. Kovid-19'un bu etkisinden gayrimenkul sektörünün de nasibini aldığını belirten Tolga Andaç, pandeminin gayrimenkul sektörüne etkisini değerlendirdi. 



Ankara'da Gayrimenkul Yatırım sektöründe çalışmalar yapan Tolga Andaç, koronavirüs salgınının her sektörde olduğu gibi gayrimenkul sektöründe de kökten değişimlere sebep olduğunu belirtti.

Posta'da yer alan habere göre; Andaç’a göre ofisler üzerinde bulunan yoğun ilgi neredeyse sıfırlandı fakat bahçeli, ferah ve büyük evlere olan ilgi ise yüzde 90 oranında artış gösterdi. 

Gayrimenkul temsilcileri de pandemi ile birlikte hızla gelişen online sürece oldukça hızlı bir dönüşümle ayak uydurdu. Andaç, teknoloji ile bağlantısı olmayan sektörlerin bu döneme ayak uydurmasının mümkün olmadığını da dile getirdi. 

Gayrimenkul her zaman iyi bir yatırım aracıdır

Tolga Andaç’a göre tüm sektörler Kovid-19 salgınından kötü etkilendi fakat gayrimenkul sektörü için aynı durum söz konusu değildi. Andaç, gayrimenkul sektörünün değişeceğini, dönüşeceğini, ayak uyduracağını fakat her zaman en iyi yatırım araçlarından biri olacağını belirtti. 

Pandemide bahçeli evlere talep arttı!

Gayrimenkul sektörü bu duruma ayak uydurdu

Tolga Andaç “Covid-19 virüsü ile beraber olağan düzenimiz son derece değişti, tabi ki her sektörde değişiklikler oldu ancak gayrimenkul sektöründe bu değişimler oldukça göze çarpmakta. Örneğin, evden çalışma durumunun artmasından dolayı artık insanlar evlerinin rahat, ferah, bahçeli olmasını istiyor. Çoğu firma ofisleri tamamen bıraktı, bazı firmalar ise mantıklı olarak büyük ofisleri bırakarak küçük ofislere geçtiler” diye konuştu. 

Konut tasarımı ve mimarisinde Kovid-19 değişimi!

Gayrimenkulde tercihler değişti!


Geri Dön