29 / 03 / 2024

Para bassa bu kadar kazanmaz! Elon Musk, her gün yeni servet yapıyor!

Para bassa bu kadar kazanmaz! Elon Musk, her gün yeni servet yapıyor!

Twitter’ın hisselerini devraldığından beri dünyanın gündeminden düşmeyen Elon Musk,  işler ünlü platform cephesinde yolunda gitmese de servetine servet katmaya devam ediyor.  Teknoloji devinin bir günde kazandığı para ise rüyalara girecek cinsten…



Ünlü teknoloji milyarderi Elon Musk, her gün servetine servet katıyor. 1 günde kazandığı para miktarı pek çok kişi için rüyalarında bile göremeyeceği miktara ulaşan ünlü iş adamının twitter macerasının ne olacağı ise merak konusu.

Elon Musk cephesinden son birkaç aydır gelen haberler iç açıcı olmasa da, iş insanı her yeni gün servetini daha da artırmaya devam ediyor. Tesla'nın rekor gelir ve kâr oranı bildirmesinden sonra, şirketin hisseleri yüzde 11 oranında artış gösterdi.

BİR GÜNDE 10 MİLYAR DOLAR

Bu artışın ardından şirket CEO'su Elon Musk'ın serveti yalnızca bir günlük sürede 10.1 milyar dolar yükseliş yaşadı  Elektrikli otomobilde başlıca markalardan Tesla dün beklentileri aşan rekor seviyede kâr açıkladı.

Para bassa bu kadar kazanmaz! Elon Musk, her gün yeni servet yapıyor!

2022 yılının son çeyreğine ait mali raporu duyuran Tesla,  dördüncü çeyrekte bir önceki yıla göre yüzde 37 yükselmeyle 24.3 milyar doları buldu.

Şirket,  2021 yılının aynı dönemine 17.7 milyar dolarlık gelir kazanırken,  2022’de ise kârı  oranı bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 59 yükselişle 3.7 milyar dolara ulaşarak rekora imza attı.


Geri Dön