25 / 04 / 2024

Park Çekmeköy vaziyet planı!

Park Çekmeköy vaziyet planı!

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Park Çekmeköy by Habitat

Habitat İnşaat imzası ile hayata geçirilen Park Çekmeköy Evleri İstanbul'un Çekmeköy bölgesinde konumlandırılıyor. Park Çekmeköy vaziyet planı, fiyat listesi ve ödeme planı bilgisi haberimizde yer alıyor...



8 katlı tek blok olarak inşa edilen Park Çekmeköy Evleri  Habitat İnşaat  imzası ile yükseliyor. Habitat İnşaat Park Çekmeköy Konutları 3 bin 580 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Park Çekmeköy vaziyet planı haberimizde yer alıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Park Çekmeköy Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutlar yer alıyor. Banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabilen Park Çekmeköy'de fiyatlar 159 bin TL'den başlıyor.


Projede yer alan  1 oda 1 salon daireler 85 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 107 metrekare ve 3 oda 1 salon daireler ise 144 metrekare olarak tasarlandı. Park Çekmeköy Evlerinde yer alan daireler 2014 Haziranda gerçekleşecek.


Park Çekmeköy vaziyet planı bilgisinden önce projenin daire fiyatlarından bahsedelim. Habitat Park Çekmeköy fiyat listesi şöyle: 1 oda 1 salon daireler 159 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 229 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kapalı otopark, asansör, peyzaj alanı, çocuk oyun alanları, kapalı sosyal tesis, güvenlik ve açık yüzme havuzu gibi sosyal alanların bulunduğu Park Çekmeköy'de diğer bir ödeme seçeneği yüzde 50 peşinat verildikten sonra geriye kalan kısım 24 aya kadar taksitlendirilebiliyor. 


Park Çekmeköy By Habitat nerede?

Park Çekmeköy adres (merkez): Büyükdere Cad. Ortanca Sk. Gold Binası B Blok No: 4  K: 2 34412 - Maslak / İstanbul


Park Çekmeköy vaziyet planı:

 Park Çekmeköy vaziyet planı!


Park Çekmeköy iletişim: 

Telefon: 0212 283 80 80

Web adresi: www.parkcekmekoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön