20 / 04 / 2024

Park Mavera fiyat!

Park Mavera fiyat!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Park Mavera projesi 8 blok olarak inşa ediliyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek olan projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Park Mavera fiyat...



Başakşehir - Kayaşehir'de inşa edilen  Park Mavera  projesinde 672 adet daire ve 338 adet ticari birim bulunuyor. Proje 8 blok halinde inşa ediliyor. Park Mavera fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Park Mavera projesinde satışlar devam ediyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. 


Park Mavera projesindeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Park Mavera projesinde fitness center, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, sauna bulunuyor. 


Park Mavera fiyat

Park Mavera projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları metrekare bazında 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Park Mavera iletişim 

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön