26 / 04 / 2024

Park Residences Cadde güncel fiyat listesi!

Park Residences Cadde güncel fiyat listesi!

Firma: Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş

Proje: Park Residences Cadde

Park Residences Cadde projesi 44 katlı dört blok olarak yükseliyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. imzası taşıyan projede vade farksız 60 ay taksitli ödeme yapılabiliyor...



Park Residences Cadde projesinde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 44 katlı dört blokta 341 daireden meydana geliyor.


44 bin metrekare alan üzerinde yükselen Park Residences Cadde projesinin satışları Birleşik Gayrimenkul tarafından yapılıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişiyor.


İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy-Göztepe bölgesinde yer alan Park Residences Cadde projesinde sosyal olanaklara da geniş yer verildi. 


Park Residences Cadde güncel fiyat listesi!

Park Residences Cadde güncel fiyat listesi1 milyon 400 bin TL’den başlıyor. Park Residences Cadde güncel ödemeleri ise yüzde 20 peşinat sonrası vade farkı olmadan 60 ay taksitlendirilerek yapılabiliyor. 


Park Residences Cadde projesinde, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, yüzme havuzu gibi imkanlar da bulunuyor. 


Adres: Göztepe Mah. Mehmet Şeyda Sok. No: 2/1 Kadıköy – İstanbul


Tel: 0216 504 18 80

Web: parkresidencescadde.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön