27 / 04 / 2024

Pearl Golf Sitesi'nde 407 bin TL'ye icradan satılık villa!

Pearl Golf Sitesi'nde 407 bin TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Serik 2. İcra Müdürlüğü, Antalya ili Serik ilçesi Kadriye köyündeki (beldesi) Pearl Golf Sitesi'ndeki villayı 407 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü 16:00-16:10 saatleri arasında yapılacak



Verilen ilan şöyle;


TC. SERİK 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2012/696 ESASörnek No:27

1-TapuKaydı: Serik ilçesi Kadriyeköyü (beldesi) 475 ada 4 parsel A1 blokzemin+1 çatı 1 nolu bağımsız bölüm dubleks mesken borçlunun hissesi tamdır

Hali Hazır Durumu: Parselin batısı Beşgöz deresi kuzeyi komşu parsel doğusu stablize yol güneyinde boş arsalar bulunmakta, Parsel Mücavir alanı sınırları içerisindedir. Parsel üzerinde 27/03/2009 tarihinde yapı ruhsatı bulunmaktadır. Belediye tarafından 07/04/2006 tarih | ve 28 sayılı meclis kararı ile imar planı onaylanmış ve inşaat ruhsatı verilmiş ancak imar planlarının kültür ve turizm bakanlığınca onayı bulunmadığından plansız alan olarak görülmektedir. Site Pearl Golf villaları olarak geçmektedir. Parsel üzerinde dosyaya konu olan 1.0940 m2 alana sahiptir. Ortak kullanım atanında 1 adet havuz bulunmaktadır. Ortak kullanım alanında anfi tiyatro yanında kapalı havuz sauna i fitnes salonu bulunmaktadır. Bina 281 m2 inşaat alanına sahiptir. Bina zemin katı + 1 kat çatı katı olarak imal edilmiş meskenin 810/10940 arsa payı bulunmaktadır. Zemin katta antre mutfak ve salon bir olup, toplam 88 m2 alana sahiptir. Salonda şömine bulunmaktadır. Binanın 1. katında 3 adet yatak odası bulunmaktadır. Her yatak odası banyolu olarak imal edilmiştir. Yatak odaları 12 m2 ve 14 m2 alana sahiptir. Oda j içerisinde jakuzi bulunmaktadır. Odadan terasa çıkış bulunmaktadır. Binanın çatı katında 1 adet ortak banyo ve 1 adet oda bulunmaktadır. Oda  içerisinde şömine bulunmaktadır

İmar Durumu: Kadriye Belediye Başkanlığı’nın 17/02/2012 tarih ve M.07.6.KAD.013/756-12000128-12000329 Sayılı yazılarıyla Belediyenin 07/04/2006 tarih ve 28 sayılı meclis kararı ile imar planı onaylanmış ve inşaat ruhsatı verilmiş ancak imar planlarının kültür ve turizm bakanlığınca onayı bulunmadığından Plansız Alan olarak görüldüğü bildirilmiş olup, dosyasında incelenebilir.

Muhammen Bedeli: 407.000,00 TLSatış Saati: 16:00-16:10 Arası

Satış Şartları: 1- Satış 04.09.2012 günü yukanda belirtilen saatler arasında SERİK 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ (Satışın resmi tatile gününe denk gelmesi halinde tatilden sonraki ilk iş gününde ve saatte yapılmasına) adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 14.09.2012 günü SERİK 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20’si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın I (kesin ve süresiz dosya nosu belirtilerek) teminat mektubunu vermeleri lazımdır Satış peşin para iledir Alıcı istediği taktirde kendisine, on günü geçmemek üzere mehil verilebilir. KDV,ihale damga resmi ile alıcı tarafından yatırılması gereken tapu alım harcı ile masrafları ile tahliye ve teslim masrafları alıcıya aittir. Gayrimenkulün aynından olan birikmiş emlak vergisi tellaliye bedeli ve tapu satım harcı satış ( bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştîrmadan hariç bırakılacaktır.

4-ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile ;; son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, satış ilanının tebligat yapılamayan ilgililere gazete ile ilanen tebliğ yerine kaim olacağı başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 12.07.2012

(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.(Basın: 45093-www.bik.govtr)


İlan için tıklayın!


Geri Dön