19 / 04 / 2024

Pendik Elite Side önümüzdeki hafta satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

Pendik Elite Side önümüzdeki hafta satışa çıkıyor! Metrekaresi 2 bin TL'ye!

130 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede 6 tane ticari ünite de yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin bulunduğu Elite Side'ta konutların metrekare birim fiyatları 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor



"Yeni hayat, Yeni İstanbul" sloganıyla lanse edilen Elite Side konut projesi, önümüzdeki hafta satışa çıkacak. Şu an ön talep toplama aşamasında olan Elite Side, Şua İnşaat imzası taşıyor.

İstanbul'un gelişen bölgesi Pendik'te hayata geçirilen Elite Side, 17 bin metrekare alan üzerine konumlandırılıyor. 300 daireden meydana gelen proje modern mimarisi ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekiyor.

130 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede 6 tane ticari ünite de yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin bulunduğu Elite Side'ta konutların metrekare birim fiyatları 2 bin TL ile 2 bin 500 TL arasında farklılık gösteriyor.

Elite Side,E-5 karayolu üzerindeki konumu,  Marmaray  Metro İstasyonu ve Sabiha Gökçen Havaalanı olan yakınlığıyla ulaşımı sorun olmaktan çıkarmış durumda. Proje Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Proje, Neomarin, Pendorya ve Viaport gibi alışveriş merkezleriyle Greenpark, Divan Otel, Crown Plaza gibi lüks otellere yakın konumda bulunuyor. Konut teslimlerinin Ağustos 2013'te yapılacağı Elite Side'ın içinde buhar odası, fitness center ve otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna mevcut.

390 91 92
www.eliteside.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön