28 / 03 / 2024

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Hayırsever bir iş insanı tarafından, Pendik Belediyesinin katkılarıyla inşa edilen Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılışı gerçekleşti



Pendik Belediyesinin katkılarıyla hayırsever iş insanı İbrahim Azmi Beğen tarafından yaptırılan Esenyalı İbrahim Azmi Beğen Cami'si ibadete açıldı. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre;  İbrahim Azmi Beğen Cami'nin açılış törenine Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yanı sıra  AK parti Milletvekili Erol Kaya, Kaymakam Hülya Kaya, İlçe Müftüsü Musa Bilgiç ve hayırsever iş insanı İbrahim Azmi Beğen de katıldı.

Pendik İbrahim Azmi Beğen Cami açıldı!

Törende konuşma yapan Başkan Ahmet Cin hayırsever iş insanına teşekkür ederek "Pendik'te 146 cami var. 11'inin yapımı devam ediyor. 5 cami İbrahim Bey'in yardımıyla yapılıyor. Allah ondan razı olsun. Biz de belediye olarak bu caminin bir kompleks haline getirilmesi için çalışacağız" dedi. AK Parti Milletvekili Erol Kaya da hayırseverlere seslenerek "1999 depremi sonrası kamuya ait binalar elden geçirildi. Ancak kamuya ait olmasına rağmen mabetlerin elden geçirilme süreci tam bitmedi. Bu noktada hayırseverlere büyük iş düşüyor" dedi. 

 

İstanbul Pendik'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!


Geri Dön