29 / 03 / 2024

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

Firma: İnsay Yapı

Proje: Ondörtüç

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..



İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni genişleme bölgesi Pendik'in gayrimenkul yatırımcısını mıknatıs gibi çektiğini söyleyen  İnsay Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik hattının, üç yılda 3 milyar dolarlık yatırımla en dikkat çeken bölgeler arasında olduğunu belirtti.

 

Pendik, nitelikli ve yatırım potansiyeli yüksek konut projelerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Pendik, gayrimenkul yatırımları açısından İstanbul’un parlayan yıldızı haline gelen bölgeleri arasında ilk sıralarda bulunuyor.

 

Sabiha Gökçen Havalimanı ile bölgedeki yeni bağlantı yolları sayesinde Pendik’te bir yandan arsa stokları eriyor, bir yandan da değerli konut projeleri hayata geçiriliyor.

 

Değerleme raporları, Anadolu Yakası’ndaki yeni genişleme bölgesinin Pendik hattı olduğunu ortaya koyuyor. Bunda da Sabiha Gökçen Havalimanı’nın uçuş trafiğinin artmasının, sanayi bölgelerine yakın konumunun, eğitim kurumlarına yakınlığının katkısı bulunuyor.

 

Her bütçeye göre konut  

 

Pendik'in kısa sayılacak bir zaman diliminde İstanbul'un önde gelen merkezlerinden biri haline gelerek yatırımcıların markajına girdiğine dikkat çeken İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, bölgedeki konut dokusunun genel olarak site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkânları olan projeler şeklinde olmasının da bölgeye yatırımı cazip getirdiğini söyledi. 

 

Çulhalık ilçede her gelir grubu için tercih edilebilir nitelikte konut stoku bulunduğunu hatırlatarak "Bölge, lüks villa projelerinden sosyal olanaklara sahip nitelikli ucuz konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden projelere ev sahipliği yapıyor." dedi.

 

Gördükleri bu potansiyel nedeniyle bölgede yatırım yapma kararı aldıklarını dile getiren Çulhalık, "Bölge ciddi yatırım alıyor. Son üç yılda yaklaşık 6 milyon metrekarelik inşaat ruhsatı verildi, bu da konut, ticaret ve hizmet sektöründe 3 milyar dolarlık yatırım anlamına geliyor. Pendik gayrimenkul yatırımcısını mıknatıs gibi çeken bir bölge. Havaalanı, Teknopark ve bir çok üniversitenin bölgede olması kiralık dairelerin boş kalma sürelerini kısaltıyor. Bölge, ulaşım açısından mülklerin değerine olumlu yönde etki ediyor. Biz de bu potansiyelin içinde olmak istedik ve ‘Ondörtüç Pendik’ projesini hayata geçirdik." dedi.

 

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

 

‘Bugün al, teslimde ödemeye başla’

 

İnşaat çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Çulhalık, proje ve ödeme koşulları hakkında açıklamalarda bulundu : “Projenin teslim tarihini ilk planladığımız tarih olan Aralık 2018'den 6 ay öne çekerek Haziran 2018 olarak revize ettik. Hem birikimini değerlendirmek için hem de oturmak için projemize gelen müşterilerimize özel bir kampanya da yapıyoruz. 'Ondörtüç Pendik'; 'bugün al, teslimde ödemeye başla' sloganıyla satışa devam ediyor. Buna göre; yüzde 5 peşinatın ardından, banka kredisine uygun taksitler, teslimat sonrası Temmuz 2018'de ödemeye başlanabilecek. Ayrıca kendi bünyemizde 20 aya kadar vade imkanı sunarken, kişiye özel ödeme planıyla da ayrıca kolaylık sağlıyoruz.

 

Üç farklı konut tipinin bulunduğu projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine kurulan 'Ondörtüç Pendik'; 243 konut ve 21 ticari birimden oluşuyor. Büyüklükleri 68 ile 146 metrekare arasında değişen daire seçenekleri sunan 'Ondörtüç Pendik'te daire fiyatları ise; 1+1'lerde 244 bin TL’den başlıyor. 

 

24 saat güvenlik hizmetinin yer aldığı 'Ondörtüç Pendik' sakinlerine; yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları imkanının yanı sıra kapalı otopark ayrıcalığı da sunuyor. Profesyonel site yönetiminin bulunacağı ve her daireye depo alanının tahsis edileceği projedeki mağaza ve restoranlar da site sakinlerine kendi kendine yetebilen bir yaşam alanı vadediyor. 

 


Sabiha Gökçen-Pendik metrosunun 2018’de, Pendik Kaynarca-Tuzla metrosunun ise 2020’de tamamlanması bekleniyor. Bu yatırımlar tamamlandığında projenin daha da değerli hale geleceği uzmanlar tarafından dile getiriliyor."

 


0216 3141414         
www.insayyapi.com   
www.ondortuc.com.tr         


 


projeye sor



Geri Dön