19 / 04 / 2024

Pera Sunset Park fiyat listesi!

Pera Sunset Park fiyat listesi!

Firma: Pera İnşaat

Proje: Pera Sunset Park

Pera Sunset Park fiyat listesi bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor...



Pera Sunset Park fiyat listesi bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Zekeriyaköy'de  Pera İnşaat  tarafından Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de yükseliyor.


 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire seçeneklerinin yer verildiği  Pera Sunset Park  Zekeriyaköy Projesi, 40 adet dubleks daire ve 2 adet villadan oluşuyor.


 Pera Sunset Park fiyat listesi!


Pera Sunset Park fiyat listesi doğrultusunda projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 750 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değişiyor.Proje 4 bin 700 metrekarelik alan üzerine konumlandırılıyor.


Ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat verilen ve banka kredisi kullanılabilen Pera Sunset Park Zekeriyaköy Konutları'nın büyüklükleri 99 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.


Pera Sunset Park fiyat listesi bilgilerine ayrıntılı olarak ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.


Pera Sunset Park iletişim


Telefon: (0212) 201 51 11

Web Adresi: www.perasunsetpark.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön