26 / 04 / 2024

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!



“Yalnızca Bitcoin rallisini değerlendirmek istiyorum, şu grafiğe bakın. Formasyon düşüşe epey eğilimli olmayı sürdürüyor,” ifadelerini kullanan Schiff, ardından şu cümleleri kurdu:

“Hem ikili tepe hem de baş ve omuzlar formasyonu var. Boyun çizgisinin altında oluşan yükselen takoz var. 10 bin doların altındaki minimum destek test edilecek.”

2 ay sonra Bitcoin’de bir ilk!

Cointelegraph'dan Ayşe Karaman'ın haberine göre; Sözde çift tepe veya çift tepe, fiyat zirveye ulaştığında ve bir kez düzelttiğinde ve ardından bir başka yüksek yaptığında oluşur. Bu model, güçlü bir yükseliş trendinin sonunu ve bir düşüş trendinin başlangıcını işaret ediyor. 

Baş ve Omuzlar (Eller) modeli, fiyat, boyun çizgisi olarak bilinen ortak bir destek seviyesinin üç katı üzerine çıktığında oluşur. Tepenin ortada olduğu yani tepenin en yüksek tepe olduğu bu oluşum, yükseliş trendinin tekrar bittiğini ve üst ile sınır arasındaki maksimum mesafede bir düşüş beklendiğinin sinyallerini veriyor.

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Bir varlığın belirli bir zaman bölümünde dip fiyatlarındaki yükseliş, tepe fiyatlarındaki yükselişten hızlı olduğundaysa yükselen takoz formasyonu oluştuğunu gösterir. Bu formasyon izlendiği zaman, konsolidasyon ve ardından aşağı yönlü hareket beklenir.

Buna karşılık, Bitcoin'i eleştirme fırsatını hiçbir zaman kaçırmayan Schiff'in analizi, kripto topluluğundaki birçok kişi tarafından "düşük sinyal" olarak yorumlandı.

Schiff daha önce Bitcoin hakkında "Kurgusal bir varlıktır" ve "Enflasyona neden olur" gibi açıklamalar yapmıştı. Ünlü yatırımcı, altını her zaman BTC'ye karşı savunmasıyla biliniyor.

Kriptolarda aylar sonra ilk! Küllerinden yeniden doğuyor!

Bu iddia yeri göğü inletecek! Finansal kurumların yüzde 76'sı 2025 yılına kadar kripto kullanacak!

Kripto parayı o devlet de tanıdı! İlk kez resmi ithalatta kripto para kullandılar, doların etkisini azaltabilecekler mi?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön