28 / 03 / 2024

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Peugeot 508 makyajlandı. Fransız otomobil üreticisi başarılı modeli 508'i makyaj ile yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşte yeni ve asi Peugeot 508...



Peugeot 508, Fransız üreticinin 2010 yılında bünyesinde yer alan 407 ve 607’nin yerini alan modeli olarak piyasaya sürüldü.. Peugeot 508 aradan geçen 13 senelik zamanda 2, nesil olarak 3 kere makyajlandı ve Sedan aile arabası olarak çıktığı serüvende son makyajlar ile comfort coupe'ye dönüştü.

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

İşte Yeni Peugeot 508!

Peugeot, 508’i amiral gemisi modeli olarak sunuyor. Markanın D sedan segmentini temsil eden 508'in birçok farklı paket ve donanım seçenekleri bulunuyor. Bu model 13 yıllık süreçte aile sedanı konumundan ayrılarak makyajlar ile spor comfort coupe halini büründü. Bu radikal tasarım değişikliğinde Peugeot’nun daha sportif ve karizmatik tasarım anlayışının etkin olduğu düşünülüyor.

Makyaj işlemlerine dikkat edildiğinde ilk iş olarak yeni aslan logosunun 508’de de kullanıldığı görülüyor. Ön panjur ve gündüz farlarına yapılan değişiklikler 508’in asi karakterini daha da gün yüzüne çıkarıyor. 

Piyasa da daha çok aslan dişi olarak bilinen far tasarımı biraz daha inceldi. Yenilenen ön panjursa büyüdü ve çerçevelerinden kurtuldu. Bu sayede araca tam uyum sağlayarak otomobiller bir bütün oldu. 

Peugeot 508 makyajlandı! İşte yeni görüntüsü...

Yan profile gelindiğinde ise çok büyük bir değişim olmadığı görülüyor. Önceki nesilden alışılan tasarım kendini hiç bozmadan devam ediyor. Ayrıca çıtasız tasarıma sahip kapılar da olduğu gibi duruyor. Çünkü bu kapılar 508’e ait en karakteristik özellikler arasında gösteriliyor.

Son olarak aracın arka tasarımı incelendiğinde önceki makyajdan da alışılan spor tasarım dikkat çekiyor. Markanın bir önceki makyajda oldukça dikkat çektiği animasyonlu led stopları ise değiştirilmiş durumda. Bu değişimle beraber stopların grafikleri de değişiyor ve Peugeot yazısı stopların tam orta noktasına alınıyor.


Geri Dön