25 / 04 / 2024

Peugeot Partner Van'da sıfır faiz fırsatı! Peugeot Partner Van ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Peugeot Partner Van'da sıfır faiz fırsatı! Peugeot Partner Van ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Peugeot Partner Van'ın Kasım 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki Peugeot Partner Van özellikleri neler, Peugeot Partner Van ne kadar, kaç TL? İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi...



Peugeot Partner Van Kasım ayı fiyatları yayımlandı. Yeni ticari araç almak isteyen vatandaşlar otomobil fiyatlarını merakla araştırıyor. Ekim ayına oranla zamlanmayan Peugeot Partner Van otomobilseverlerin dikkatini çekiyor.

Peugeot Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sağlayan Peugeot i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekmeyi başarıyor.

Peugeot Partner Van da sıfır faiz fırsatı! Peugeot Partner Van ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Bir donanımdan ve yeni bir özellikten daha fazlasını sunan Peugeot i-Cockpit konforu güvenlikle birleştiriyor, ergonomik ve zarif tasarımıyla size benzersiz bir sürüş keyfi sağlıyor.

Peugeot Partner Van, en son araç modellerinde kullanılan EMP2 platformunun bir versiyonunu baz alıyor. Daha kısa çamurluklar , geniş taban alanı ve 11,5 metrelik kaldırımdan kaldırma dönme çapıyla daha kolay manevra yapmanıza olanak tanıyor ve yükleriniz için daha geniş bir yükleme alanı sağlıyor.

Peugeot i-Cockpit®, daha iyi kavrama ve manevra kabiliyeti sunan kompakt boyutlu direksiyonu, temel bilgileri sürücünün görüş alanında görüntüleyen yükseltilmiş gösterge paneliyle sürüş güvenliğini ve konforu destekliyor. böylece sürücüye sadece yola odaklanmak kalıyor.

Peugeot Partner Van da sıfır faiz fırsatı! Peugeot Partner Van ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Peugeot Partner Van, aracınızı ofisinizin bir parçası haline getirebiliyor. MultiFlex Koltuklar, hayatınızı kolaylık sağlayacak bir deneyim ve ticari araç sınıfında rakipsiz bir konfor sunuyor. 3 yolcu taşıyabilen bu koltuklar, katlandığında hareketli yazı masasına dönüşme özelliği ile dikkat çekiyor.  Ayrıca tüm iş aksesuarlarınız için tasarlanmış, yolcu  bölmesindeki birçok sayıda akıllı eşya saklama alanı da işinizde kolaylıklar sunuyor.

Geniş yükleme kapasitesi ve kullanılabilir hacmiyle Peugeot Partner Van,  beklenti ve ihtiyaçlarınıza kolayca uyum sağlamayı hedefliyor.

4,75 metre uzunluğundaki Partner Van 2,16 metrelik kullanılabilir uzunluğa sahip. Öte yandan MultiFlex koltuklarıyla bu kullanılabilir uzunluk 3,44 metreye kadar ulaşırken 3.90m3 ve 4,40m3 arasında değişen yükleme hacmi sunuyor.

Peugeot Partner Van da sıfır faiz fırsatı! Peugeot Partner Van ne kadar? 8 Kasım 2022 fiyat listesi

MultiFlex koltuklarla birlikte 3 kişilik oturma alanı sunmakla kalmayıp sırtlık katlanarak aracın kullanılabilir uzunluğu artıyor. Ön yolcu koltuğu ise bu özellikle katlanarak 3,44 metrelik uzunluktaki yüklerin taşınmasına olanak sağlıyor.

Peugeot; ödün verilmeyen kalite anlayışı, şık tasarım ve benzersiz sürüş keyfi sunan otomobiller üretir. Söz konusu bu vizyonuyla, sürüş deneyimini mükemmelleştirmek için yeni otomotiv teknolojileri geliştirmeye ve daha üst seviyeye taşımaya devam eder. Peugeot Partner Van ne kadar, kaç TL? İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön