26 / 04 / 2024

Peugeot’ta ticari bayramı! Peugeot 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Peugeot’ta ticari bayramı! Peugeot 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Peugeot ticari araç modellerinde, Ekim ayına özel sıfır faizli ödeme seçenekleri sunuluyor. Peugeot, Ekim ayı boyunca devam edecek kampanya kapsamında Peugeot Rifter, Expert Traveller ve Peugeot Expert Van modellerinde büyük fırsatlar yer alıyor.



Peugeot Rifter, Ekim ayına özel 497.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

RİFTER 65.000 LİRA 15 AY YÜZDE 0 FAİZ KAMPANYASI

Belirtilen kampanya 31 Ekim 2022 tarihine kadar Peugeot yetkili satıcılarında, Kredi Koruma Sigortası ve PSA Kasko hizmeti alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık yüzde 0 kampanya faiz avantajı, perakende üzerinden yapılacak araç alımlarının konu olduğu 65.000 lira 15 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerli.

Faiz oranı ve taksit tutarları, kullanılan kredi tutar ve vadesine göre değişiklik gösterebilir. PSA Finans’ın finansal seçenekleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup kredilendirme koşulları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir. Kredi Koruma Sigortası seçenekleri BNP Paribas Cardif Hayat Sigorta A.Ş Aracılığıyla ve PSA Kasko ürünü Aksigorta A.Ş., Eureko Sigorta A.Ş., Groupama Sigorta A.Ş. ve Axa Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Kampanya tüm modeller için geçerlidir


Geri Dön