26 / 04 / 2024

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge'de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, sahip olduğu yüksek emiş gücü ve farklı aparatları sayesinde halı ya da zemin üzerinde hiçbir toz bırakmadan etkili temizlik performansı sunuyor. 



Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge de büyük indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi
Her evin vazgeçilmezi olan elektrikli süpürge gelişmiş teknolojisi ile korforlu kullanım avantajı sunuyor. Sağlam yapısı ile uzun ömürlü olan ürün kompakt boyutu ile her alanda rahatlıkla hareket edebiliyor. 

ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

  • Yüksek verimlilik avantajı sunan 900 W motor gücü ile çalışan Philips FC9751/07 PowerPro Max Torbasız Elektrikli Süpürge, toz torbasız çalışma avantajı sunuyor. 
  • TriActive+ başlık ile 3 yönlü temizleme avantajı sunan ürün, derinlemesine temizlik için halının tüylerini nazikçe açarak tüm kiri içerisine hapsediyor böylece etkili temizlik performansı ortaya koymuş oluyor. 
  • Alerji Kilit Sistemi ile yenilikçi tasarımını belli eden torbasız süpürge, ürünü çalıştırmadan önce toz haznesinin tamamen kapalı olmasını sağlayarak temizlik esnasında tozların çıkmasını engelliyor. 
  • Alerji filtresi ile hava kalitesini koruyan elektrikli süpürge, alerjik bünyeye sahip olan kişiler için güvenli kullanım ortamı sunuyor.
  • PowerCyclone 8 teknolojisine sahip olan FC9751/07 PowerPro Max torbasız elektrikli süpürge, silindirik bölmesindeki süper hızlı hava akımı sayesinde tozu havadan ayırır ve kuvvetli bir şekilde toz haznesine hapseder.
  • Ürün tek elle rahatlıkla boşaltılabilen toz haznesine sahiptir. Hijyenik bir şekilde toz boşaltımı için tasarlanan hazne, boşaltım sırasında etrafa toz dağılmasını engeller
  • 900 W motor ile yüksek emiş hızına sahip olan Philips FC9751/07 PowerPro Max torbasız elektrikli süpürge üstün temizlik performansı sunar. Ürün dakikada elli bin devirden fazla verimlilik üreten güçlü bir motora sahip olmasıyla çekim gücü artıyor.

Peki elektrikli süpürgede bulunan TriActive+ başlığı ne işe yarıyor, teknik özellikler neler? 


Geri Dön