24 / 04 / 2024

Piyalepaşa Gayrimenkul 20 öğrenciye eğitim destek bursu verecek!

Piyalepaşa Gayrimenkul 20 öğrenciye eğitim destek bursu verecek!

Beyoğlu'nda, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı.



Beyoğlu'nda, Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı. Burslar, Türkiye genelinde lise ve üniversitede öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz 20 öğrenciye verilecek. Öğrenciler, Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim destek bursuna 21 Ağustos 2015 tarihine kadar başvurabilecek. 


9 AY BOYUNCA VERİLECEK 

Bursiyer adayları, başvurularını tamamladıktan soma Piyalepaşa Gayrimenkul Burs Komisyonu ile sözlü mülakat gerçekleştirecekler. Firma, burs almaya hak kazanan öğrencilere, Eylül - Mayıs ayları dahil olmak üzere toplam 9 ay süresince, lise öğrencilerine aylık 200 TL, üniversite öğrencilerine ise aylık 400 TL burs ödemesini banka hesaplarına yatıracak. Burslar ihtiyaç ve başarı durumuna göre öğrencilerin mezuniyetlerine kadar her yıl yenilenecek. 


Sabah


Geri Dön