20 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi.



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bugün duyurdu. Merkez Bankası faizi % 14’te sabit tuttuğunu açıkladı.

Faiz kararı sonrası piyasalar gözlerini altın fiyatları ve dolar kuruna çevirdi. Altın ve dolar tahminleriyle  sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar kuruyla ilgili takipçilerine uyarılarda bulundu. 

İslam Memiş, gram altın görünümü için, "Altının gramı 1025 seviyesinde. Altının ons fiyatından destek buldu. 1000-1050 alım için uygun değil, 950-1000 arası alım için uygun ancak bu seviye sonrası bir sonraki ataklarda 1200 ve 1450'ye kadar beklentilerim sürüyor" dedi.

Ons altını değerlendiren Memiş, "Altının ons fiyatı 1842 dolar seviyesinde. Geri çekilmeler görsek de hızlı toparlanma ile ataklar gerçekleşti. Boğa piyasası öngörüm devam ediyor. 1860-1880 dolar seviyesini takip edeceğimi belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

 Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön