25 / 04 / 2024

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer dolar hakkında yeni tahminlerini paylaştı:

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer dolar hakkında yeni tahminlerini paylaştı:

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer 5 Nisan 1994 krizini hatırlattı. Hiperenflasyon tehlikesinin altını çizen Geçer, dolar kuru için de yeni tahminler verdi.



Enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından arka arkaya gelen piyasa açıklamaları altın ve dövizi bulunanlar için yeni bir yol haritası çizdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca yükselen kur nedeniyle yeni bir paket yayınlanacağı tartışılırken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer 5 Nisan 1994 krizini hatırlattı. Hiperenflasyon tehlikesinin altını çizen Geçer, dolar kuru için de yeni tahminler verdi.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer dolar hakkında yeni tahminlerini paylaştı:

"Bedelini ağır öderiz"
Geçer piyasalarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "1994 yılının 5 Nisan'ında 8 bin olan dolar 42 bin liraya yükselmişti. Türkiye hiperenflasyona gitmişti. Bu da gösteriyor ki 98 yılı çok iyi bir yıl değildi. Sayın Bakan nebati enflasyonun düştüğünü ifade ediyor. Komik bir ekonomik süreçten geçiyoruz. İzahı olmayan şeylerin mecburen mizahını yapıyoruz. Doların da bir izahı yok.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön