26 / 04 / 2024

"Dolarda 19 Liraya Hazır Olun!’’ Piyasa uzmanı Selçuk Geçer uyardı..


Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer sık sık altın ve dolar kuruna ait görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Kendi YouTube kanalından videolar yayınlayarak piyasaya ait yorumlarda bulunan Geçer, dolar kuruna ait yeni bir video paylaştı.



YouTube kanalından açıklamalarda bulunan piyasa uzmanı Geçer, doların gidişatı ve olası değeri hakkında konuştu. Doların 19 lirayı görebileceğini belirtti. 


YouTube kanalında konuşan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer şöyle konuştu, "Kabine Toplantısı'nda Süper Bono çıkar mı düşüncem vardı. Bunlar çıkmadı. Daha güzel haberim var. Aya çıkıyoruz. Umarın uzay başvurularınızı yapmıştır. Brent petrol fiyatları yükselmeye devam edecek. Çünkü Rusya-Ukrayna krizi bitmedi. Bir de Çin'den kapanmalar başladı. Dünya fokurdamaya devam ediyor. Stagflasyon korkusu başladı. Bu da Merkez Bankaları daha fazla agresifleşecek mi? sorunu getirdi. Bu açıklamalar yavaş yavaş başladı. Dolarda 19 liraya hazır olun’’ dedi.


''DOLAR BOZDURMAK İSTEYENLER BİR DAHA DÜŞÜNÜN''


YouTube kanalında dolara ilişkin açıklamalarına devam eden Geçer, "Dolar bozduralım mı?" sorularına ise Selçuk Geçer, "Dikkatli olun" dedi. Geçer, "Yastık altındaki paraları geri alabilmek için 40 takla attılar. Oysa bankacılık sisteminden çekip aldık. Tefeci borçların içine girdik. Korkunç bir kısa vadeli dış borcumuz var. Türkiye artık işin içinden çıkmayacak hale geldi." Şeklinde konuşarak dolar kuruna ilişkin görüşlerini takipçileriyle paylaştı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön