26 / 04 / 2024

Piyasalar Aralık'ı bekliyor! Analistler peş peşe açıkladı! Yarın için flaş tahmin geldi!

Piyasalar Aralık'ı bekliyor! Analistler peş peşe açıkladı! Yarın için flaş tahmin geldi!

Borsa İstanbul'un BIST 100 endeksi tüm zamanların en yüksek seviyesini görürken dikkatler ABD Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi. Analistler, Federal Rezerv'in faiz oranlarını tekrar artıracağını söyleyerek konuya ilişkin bilgi verdi.



Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi yüzde 1,00 artışla günü 4.923,23 puandan tamamladı.

BIST 100 Endeksi bir önceki kapanışa göre 48,89 puan yükselirken toplam işlem hacmi 114,6 milyar TL oldu. Bankacılık Endeksi yüzde 3,07 ve Hisse Senedi Endeksi yüzde 0,60 arttı.

Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 5,53 ile spor, en çok gerileyen ise yüzde 1,85 ile madencilik oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön