26 / 04 / 2024

Piyasayı sallayan dolar iddiası: Büyük patlamaya günler değil saatler kaldı!

Piyasayı sallayan dolar iddiası: Büyük patlamaya günler değil saatler kaldı!

Eknomi piyasalarında ciddi bir gerilim meydana geldi. Herkes büyük patlamanın saatinin geldiğini ifade ediyor. Yaşanan gerilim nedeniyle art arda kötü haberler geliyor. Ekonomistler riskin yüzde 50 olduğunu açıkladı. İşte son dakika gelişmeleri...



ABD'nin büyük bankalarından Morgan Stanley'nin Üst Yöneticisi James Gorman, ABD ekonomisinin resesyona girme olasılığının yüzde 50 olduğunu söyledi.

Ekonomi uzmanlarının değerlendirmelerinin sıcağı geçmeden New York borsası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bugün açıklayacağı para politikası kararları öncesinde artan resesyon korkularının etkisiyle sert düşüşler yaşadı.

S&P 500 endeksi, ocak ayında kaydettiği rekor seviyeden düşüşü yüzde 20'yi aşmasıyla "ayı piyasasına" girdi

ABD'de yüksek enflasyonun Fed'in faiz oranlarını yönlendirmelerden daha keskin artırabileceğine dair görüşleri güçlendirmesi ve agresif faiz artırımlarının ekonomiyi resesyona sürükleyebileceğine dair endişelerle endeksler negatif bir seyir izledi.

Piyasayı sallayan dolar iddiası: Büyük patlamaya günler değil saatler kaldı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön