20 / 04 / 2024

Planlı kentleşme ile bütün sorunlar çözülür!

Planlı kentleşme ile bütün sorunlar çözülür!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.




Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde devam eden yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkilerden yapılan son çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Fadıloğlu, “İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak” dedi.



BAŞKAN FADILOĞLU, YOL AÇMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ


Planlı kentleşmenin önemini dikkate alarak çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yürüttüğü yol açma ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmaları her fırsatta yerinde kontrol eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son olarak 25 Aralık Sanayi Sitesi’ndeki yol açma çalışmalarını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların biran önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.


 


GAZİANTEP ÜRETEREK BÜYÜYECEK


İncelemelerin ardından son duruma ilişkin açıklamada bulunan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, imara açılan alanların altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak bu yıl yol açma çalışmalarına ağırlık vereceğimizi daha önce de söylemiştik. İlçenin değişik bölgelerinde yol açma çalışmalarımız devam ediyor. İbrahimli bölgesinde bir yandan yol açma çalışmaları devam ederken, diğer taraftan Karaca Ahmet Mahallesi’nde de çalışmalar devam ediyor. Şuan bulunduğumuz 25 Aralık Sanayi Sitesi’nde de yol açma çalışmaları devam ediyor. Gaziantep üreten bir şehir. Bundan dolayı bu şehirde nasıl konut ihtiyacı varsa, diğer taraftan da iş yeri ihtiyacı var. Şuan üzerinde bulunduğumuz bölge tamamen işyeri olan bir bölge. Bundan önceki süreçte Sayacılar Kooperatifi, Ayakkabıcılar Sitesi, Halıcılar Sitesi ve Çimento Fabrikası’nda olduğu gibi 25 Aralık Sanayi Sitesi bölgesinde de çalışmalara başladık. İnşallah en kısa sürede de burasıda tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulmuş olacak. Mevcutta zaten buranın imarı yapılmış bir bölgeydi. Fakat yolları olmadığı için vatandaşlarımız kullanamıyordu. İnşallah yollar açıldıktan sonra burada inşaat faaliyetleri başlayacak ve Gaziantep üreterek büyüyecek” açıklamasında bulundu.


 


PLANLI KENTLEŞME İLE BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLÜR


Planlı kentleşmenin önemine vurgu yapan Başkan Fadıloğlu, “Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var. Planlı bir kentleşme neticesinde bütün sorunlar ortadan kalkıyor. Bu yol yapılmadığı takdirde, buranın yapılanması söz konusu değil, buranın altyapısının gelmesi söz konusu değil.  Bunların hepsi birbirini tamamlayan unsurlardır. Öncelikle yol gelecek, bunun üzerinden altyapı çalışmaları yapılacak, elektrik, telefon hattı gelecek. Ama siz burada bir şey yapmazsanız ne yatırımcı gelir buraya ne de altyapı gelir. Bu sorunların bilincinde olarak arkadaşlarımızla birlikte tamamen öncelikli olarak yol çalışmalarına ağırlık veriyoruz” şeklinde konuştu.



Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön