25 / 04 / 2024

Polisan 3. kez Altın Marka Ödülü aldı!

Polisan 3. kez Altın Marka Ödülü aldı!

Polisan, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından 3. Kez “Altın Marka” ödülüne layık görülürken, derneğin “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” ibaresini kullanmaya hak kazandı...



Türk boyacılık sektöründe öncü firmalardan Polisan Boya, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından dürüst ticaret kurallarına uygunluğu ve çözümlenememiş kayda değer tüketici şikâyeti bulunmadığı gerekçeleriyle 3. kez “Altın Marka” ödülüne layık görüldü. Polisan bu başarısı dolayısıyla 2013 yılı boyunca TTKD logosu ve “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” ibaresini kullanmaya hak kazandı.


Polisan, üst üste aldığı “Altın Marka” ödülüyle hizmet kalitesinde bir gerileme olmadığını tescillemiş olurken, Türkiye’nin ilk tüketici derneği olan Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, Polisan’ın aynı zamanda tüm tüketicilere tavsiye edilmesine karar verdi.


Polisan, 2012 Aralık ayında Alman Denetim ve Gözetim firması olan TÜV Rheinland tarafından, “ISO 10002 Müşteri İlişkileri Yönetimi” konulu uluslararası geçerliliği olan bir standartta da denetlenerek sertifikalandırılmaya hak kazanmıştı.


“Ödülün Getirdiği Sorumlulukların Bilincindeyiz”


Polisan CEO’su Erol Mizrahi ödüle ilişkin yaptığı değerlendirmede, “ ‘Sizleri Dinliyoruz’ ve ‘Her Şikâyet Bir Teşekküre Dönüşecek’ prensipleriyle hareket etmekteyiz. Tüm müşterilerimizi iş ortağımız olarak kabul ediyor ve kaynaklarımızı öncelikli olarak müşterilerimizle ilişkilerimizi geliştirme ve memnuniyetlerini arttırma yönünde kullanıyoruz. Son 3 yıldır layık görüldüğümüz ‘Altın Marka’ tüketici ödülünün getirdiği sorumlulukların bilincindeyiz.”


Geri Dön