19 / 04 / 2024

Polisan Boya, yeni ürünlerini tanıttı!

Polisan Boya, yeni ürünlerini tanıttı!

Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi.





Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi. Polisan'ın 50.kuruluş yılını kutladığını belirten Polisan Boya  İzmir  Bölge Müdürü Tansu Zamaner, seminerde yeni ürünlerinin tanıtımı ve kullanım yerlerini anlattı. 


İşte püf noktaları

Zamaner, küf ve mantar önleyici iç cephe boyaları Elegans ve kendi kendini yıkayabilen özellikli Exelans dış cephe boyalarının teknik özelliklerine değindi. Boya ustalarına işin püf noktalarını anlatan Zamaner "Polisan Boya Home Cosmetics olarak, ustalarımızın öncelikle kendi sağlığı için geliştirilen Polimetal su bazlı boyası, Türkiye'nin ve dünyanın ilk su bazlı metal boyasıdır. Bu boyamızı Salihli ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bunun yanında yine sağlığı tehdit eden unsurları ortadan kaldıran Türkiye'nin ilk yağlı boya muadili su bazlı parlak son kat boyası X1 kokusuz parlak boyası ve Türkiye'de tek su bazlı yol çizgi boyasını artık Dempa Yapı Market'ten temin edebilirsiniz" dedi.


"Lider markayız"

Mix Center makinesiyle sadece iç ve dış cephe değil, aynı zamanda su bazlı yağlı boya konusunda renklendirme çözümleri sunabildiklerini anlatan Zamaner "Fabrika üretimiyle aynı kaliteyi sağlayan Polisan Mix Center Boya Makinesi ile rahatlıkla istenilen rengi aynı kalitede ve fiyat farkı olmaksızın elde edilmektedir. Boya sektörü her gün değişen ve gelişen bir sektör olduğu için, boya sektöründeki ürün çeşitliliğine çözüm getiren sektörün güçlü, lider markası Polisan'dır" dedi.

Salihli'deki boyacı ustaları da bu birlikteliği sağlayan Yetkili Bölge Bayi Dempa Yapı Market'e teşekkür ettiler.



Yeni Asır




Geri Dön