23 / 04 / 2024

Porland'ın Samsun Lovelet mağazası kapılarını açıyor!

Porland'ın Samsun Lovelet mağazası kapılarını açıyor!

“Porland Fabrika”, Samsun’da da Ev ve Gastronomi Tüketicisini Bir Araya Getiriyor



Porland'ın fabrika konsepti olarak belirlediği mağazalarına bir yenisi daha ekleniyor. Porland 'ın Samsun Lovelet mağazası, hem ev hem de gastronomi tüketicisini bir araya getiriyor. Üretici kimliği ile fabrika satış mağazası konseptini özel bir mağaza ile birleştiren Porland, “Porland Fabrika” ismiyle Samsun’da da müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor.

8 Ekim’de Samsun Lovelet AVM’de kapılarını açan mağaza, 1600 metrekare alana sahip büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Beylikdüzü Perla Vista ve Forum Ankara’daki “Porland Fabrika” mağaza konseptinin bir devamı olan Samsun Lovelet ile Porland, dünyada sektörel bir ilki başarmanın heyecanını yaşamaya devam ediyor.


Hem ev tüketicisi hem de gastronomi tüketicisine yönelik binlerce ürünün sergilendiği mağazalarda, özellikle fiyatlar çok ilgi çekiyor. Aynı tabaktan bin adet satın alan işletme sahibi ile evde kullanım için bir adet ürün alan tüketicinin aynı fiyatı ödedikleri “Porland Fabrika” mağazalarında, Porland kalitesinde ürünler satışa sunuluyor.


Tüketicilerin tüm taleplerini karşılayan ve dört çeşit ürün grubu bulunan Samsun Lovelet mağazasında; seri sonu ürünler, ihraç fazlası ekonomik ürünler, Avrupa standartlarındaki standart ürün grubu ve özel tasarımlara sahip prestij grubu ürünler sizleri bekliyor.


Geri Dön