24 / 04 / 2024

Porsche Macan’nın nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri ve güncel fiyatı burada!

Porsche Macan’nın nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri ve güncel fiyatı burada!

Alman otomotiv devi Porsche Macan nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Porsche Macan özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 13 Nisan 2023 fiyat listesi...



Hız ve adrenalin seven sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri olan dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Porsche, Macan modeliyle otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Alman otomobil devi Porsche, büyük ses getiren Macan modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

İLERLEMEYE CESARET EDİN

Beş kapı, beş koltuk ve aynı zamanda muhteşem ve durdurulamaz. En son nesil Macan, kompakt SUV'lar arasında dünden bugüne en spor otomobil. Porsche DNA'sı, eğimli tavan çizgisinden hemen farkına varılabilir: "flyline", Macan'a karakteristik spor otomobil hatlarını sunuyor.

 Porsche Macan’nın nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri ve güncel fiyatı burada!

KALABALIKTAN SIYRILIN

Kalabalığın içinde herkes gibi olmayı mı yoksa kalabalığın içindeki parmakla gösterilen kişi ni olmayı mı tercih edersiniz? Porsche tasarımcıları için kuşku olmaz. Bu güçlü, dinamik boyutları senelerdir geliştiriyoruz ve onları rafine ediyoruz. Onları tüm zorluklarla yüzleşmesini bilen bir yaşama entegre ediyoruz. Sonuç, sportif SUV'lardan çok daha ötesi ve eşsiz bir karakter.

GENİŞLİĞİ VURGULAYAN KANADIYLA YENİDEN TASARLANMIŞ ÖN APRON

Ön apron dizaynı tekrar yorumlandı. Otomobilin yapısı, aracın genişliğine sportif bir vurgu veren tümüyle yeni bir dizayn öğesiyle etkileyici: kanat. Hava girişlerine entegre bir biçimde uyumlu olmasına karşın görsel olarak öne çıkıyor.

Peki, Porsche Macan kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön