26 / 04 / 2024

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefi Yapı karkas sektöründe faaliyete başladı!

Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı...



Prefabrike yapıların üretiminden uygulanmasına kadar geçen tüm aşamalarda hizmet veren Prefi Yapı, 2014 yılı itibarıyla çelik karkaslı konut inşaatlarına başladı. Bu alandaki ilk yapılarını Ankara'da teslim ettiklerini kaydeden Prefi Yapı Genel Müdürü Vakur Yılmazyiğit, "Çelik karkaslı yapılarımızı komple donanım olarak teslim ediyoruz. Çok katlı olarak planlanıp uygulanan bu yapılar tamamen uluslararası yönetmeliklere uygun ve çevreye duyarlı, akıllı yapılar olarak uygulandı. 2015 yılında da yalnızca bu yapılarımız için kurulmuş olan şirketimizi hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Çelik yapıya olan güven ve ilginin artmasıyla genel olarak yapısal çelik pazarının da genişlemeye başladığını kaydeden Vakur Yılmazyiğit, "Yeniliklere açık olarak teknolojik gelişmeleri her zaman ön planda tutuyoruz. Modern makine ve ekipmanlarla kanunlarda belirtilen standart ve şartlara uymayı, doğaya ve insan sağlığına saygılı hizmet ve üretim yapmayı, ürün ve hizmet kalitesini daima yüksek, üstün ve dinamik tutmayı, mevcut üretim kalitesi ve kapasitesini artırmak için teknolojik imkanları üst düzeyde kullanmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. Günümüzde yüksek üretim gücü ve kaliteli hizmet verebilmenin bir ayrıcalık olarak kabul edildiğini belirten Yılmazyiğit, firma olarak teknolojik gelişmeleri ön planda tutup, doğaya ve insana saygılı üretimi tercih ettiklerinin altını çizdi. 


Çalışma alanlarını genişletecek Firma olarak 2014 yılını oldukça verimli geçirdiklerini belirten Vakur Yılmazyiğit, 2015'te ise mevcut çalışma alanlarım genişletmeyi planladıklarını söyledi. Yılmazyiğit, müşteri odaklı çalışan bir firma olarak, ürün pazarlamasında güçlük yaşamadıklarını dile getirdi. Prefi markasıyla, 1995 yılından bu yana prefabrike yapıların üretiminden uygulamasına kadar geçen tüm proseslerde hizmet verdiklerini aktaran Yılmazyiğit, genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden GSM kabinlerine kadar birçok alanda yurt içi ve dışı faaliyetlerle sektörde önemli bir yer edindiklerini dile getirdi. Kuruldukları günden bu yana çok sayıda başarılı projenin altına imza attıklarını belirten Yılmazyiğit, "Gelişerek, büyüyerek, teknolojik gelişmelerin ışığında, modern makine ve ekipmanlarımız sayesinde mevcut üretim kalitemizi ve kapasitemizi her geçen gün artırıyor ve sürekli yenileniyoruz. Bugüne kadar dünyanın büyük, saygın şirket ve kurumlarıyla uyum içinde çalışarak, hizmet verdiğimiz tüm sektörler içinde ürün ve hizmetlerin, satış ve lansmanında ilk tercih edilen marka olmayı hedefledik" ifadesinde bulundu. 


Türkiye'nin, diğer ülkelere göre bazı avantajları bulunduğuna dikkat çeken Vakur Yümazyiğit, şöyle devam etti: "Türkiye ve diğer ülkeler arasında bir kıyaslama yaptığımızda, ülkemizin coğrafi konumu diğer ülkelerle rekabet açısından, Türkiye'yi avantajlı duruma getiriyor. Özellikle nakliye fiyatları ve yetenekli işgücü açısından oldukça avantajlıyız." 


Dünya ek


Geri Dön