26 / 04 / 2024

Profilo üç çekmeceli bulaşık makinesi ürünlerini pazara sundu!

Profilo üç çekmeceli bulaşık makinesi ürünlerini pazara sundu!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri üç çekmeceli yeni ürünlerini pazara sundu...




Dört programlı yeni BM4222EG ve altı programlı BM6480MG bulaşık makinelerindeki üçüncü çekmece özelliği, makinenin kapasitesini 4 programlıda 12 kişiden 13’e, 6 programlı da ise 12 kişiden 14 kişiye çıkarıyor. A++’a varan enerji sınıfı ile üst düzeyde enerji tasarrufu sağlayan yeni bulaşık makineleri, yenilikçi özellikleri ile hayatı kolaylaştırıyor. 


Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, üçüncü çekmece yeniliğini altı programlı bulaşık makinelerinin ardından, dört programlı yeni BM4222EG bulaşık makinesinde sunuyor. Yeni Profilo BM4222EG bulaşık makinesinin 12 kişilik kapasitesi, üçüncü çekmece sayesinde 13 kişiye çıkıyor. Alt sepette yer alan çatal-bıçak haznesi iptal edildiği için bu alanda daha fazla bulaşığa yer açan ve bulaşıkların daha esnek bir şekilde yerleştirilmesine olanak sağlayan makinede, üçüncü çekmece çatal-bıçak takımları, kepçe benzeri servis takımları ve küçük kase veya kahve fincanlarını eğilmeden yerleştirme olanağı bulunuyor. Ergonomik bir yerleştirme imkanı sağlayan bu düzende, yerleştirilen bulaşıklar pırıl pırıl yıkanıyor.  


A+ enerji sınıfı ile yüksek enerji tasarrufu sağlayan 4 programlı bulaşık makinesi BM4222EG, cazip fiyatıyla da dikkat çekiyor. Mart ayı boyunca eski küçük ev aletlerini ya da beyaz eşyalarını getirenler bu cihaza 85 TL indirimle ve WorldCart sahiplerine özel peşin fiyatına 10 taksit ve 5 ay taksit erteleme imkanıyla sahip olabiliyor. 


Profilo BM4222EG bulaşık makinesinde, sağladığı derinlemesine temizlik özelliği ile büyük ilgi gören HijyenEkstra ve tüketicilerin talepleri doğrultusunda geliştirilerek hızlı yıkama imkanı sunan Ekspess yıkama (Ekspres 29’ ve Ekspres 55’) fonksiyonları standart olarak bulunuyor. Akıllı dozaj sistemi, AquaSensor kirlilik sensörü ve yük sensörü de makinenin diğer üstün özellikleri arasında en dikkat çekenleri olarak sıralanıyor.


Geri Dön