28 / 03 / 2024

Promosyon alanlar dikkat! Geri istenebilir

Promosyon alanlar dikkat! Geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı geldi. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok k



Kamu ve özel bankaların güncellemeye gittiği promosyon teklifleri, emekli vatandaşları kendileri için en cazip teklifleri sunan kuruma yönlendirdi. Ancak dikkat edilmesi gereken ve az bilinen bir gerçek mevcut. Promosyon aldığınız banka ödenen promosyon ücretinin iadesini talep edilebiliyor. Peki iadeyi önlemek için ne yapılmalı?

Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Promosyonları alırken tüketicilerimizin imzalamış oldukları sözleşmeleri mutlaka iyi incelemeleri gerekli. Acaba promosyon verirken banka diğer bankacılık işlemleri ile ilgili olarak mevduat sahibine, mudisine, promosyon alan tüketiciye ekstra maliyetler çıkarıyor mu. Bunların çok iyi incelenmesi önemli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön