23 / 04 / 2024

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? 

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? 

PTT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar 2022 yılında alımların ne zaman olacağını merakla takip ediyor. Peki, PTT personel alımı 2022 yapacak mı? PTT 55 bin memur alım şartları neler? İşte tüm detaylar...



Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) bünyesinde çalışmak isteyen tüm vatandaşlar yeni alımların ne zaman yapılacağını ilgiyle takip ediyor. PTT personel alımı 2022 olacak mı? PTT 55 bin memur alım şartları neler, başvurular başlayacak mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. PTT personel alımlarına dair merak edilenlerin tümünü sizler için derledik..

 PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? 

PTT PERSONEL ALIMI 2022 OLACAK MI?

PTT, kendi ve iştiraklerinin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyurular ile personel alımlarını gerçekleştiriyor ve süreci bu şekilde yönetiyor. Fakat PTT'nin resmi internet sitesine baktığımızda personel alımı duyuruları arasında 55 bin personel alımı sürecine dair herhangi bir bilgi ya da duyuru yer almıyor. Dolayısıyla PTT personel alımı iddialarının doğruluk payının tespiti, kurumun resmi internet sitesi üzerindeki duyurular sayfasının takibi ile yapılabilecek.

PTT personel alımına yönelik kurumdan yada hükümet kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi. PTT personel alımına dair güncel bir açıklama geldiği takdirde haberimizin içerisinde yer alacaktır. Peki PTT personel alımı şartları belli oldu mu? İşte o şartlar..


Geri Dön