19 / 04 / 2024

PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? PTT işçi alım şartları nedir?

 PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? PTT işçi alım şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) bünyesinde istihdam edilmek isteyen milyonlarca vatandaş yeni alımların ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. İşte PTT personel alımına dair tüm detaylar...



Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bu sene içerisinde 55 bin yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bu duyurunun hemen ardından PTT personel alımı son duruma ilişkin ayrıntılar merak edilmeye başlandı. PTT başvuru tarihleri ve PTT başvuru koşulları başvuruda bulunmayı düşünen vatandaşların gündeminde yer alıyor.

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

55 bin kişinin istihdam edilmesinin beklendiği PTT personel alımı başvurularının ne zaman başlayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. PTT personel alım başvuru tarihi belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön