25 / 04 / 2024

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlara 1.300 TL yardım vereceği açıklaması yaptı. Sadece şartları taşıyanlara verilecek olan yardımı kimlerin alacağı büyük bir merak konusu oldu.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen yardım PTT üzerinden yapılan başvuru ile sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapan vatandaşlara 1.300 TL yardım ödemesi yapılacağı açıklandı. Bakanlık bu yardımı almak için gereken şartları tüm kamuoyu ile paylaştı. Sadece şartları taşıyan vatandaşlar bu yardımdan fayda sağlayacak. Başvuru şartlarını taşıyorsanız geç kalmadan başvurularınızı yapın. 

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT’ye TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapılacak

Devlet, birçok ihtiyaç sahibi vatandaşlar için sosyal yardım kampanyalarını yapmaya devam ediyor. Özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı kadınlara yönelik yapmış olduğu yardımlarla sıklıkla adından söz ettiriyor. Son zamanlarda çok sık konuşulan çocuk yardım parası da bu yardımlardan bir tanesi. Çalışıp çalışmayan ayırt etmeksizin tüm kadınlara doğum parası adı altında destek yardımı 1.300 TL olarak hesaplarına yatırılıyor. Bu yardım için PTT üzerinden TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapılabileceği açıklandı. Anneler çalışıyor ise emzirme yardımından da faydalanabilmekte. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön