26 / 04 / 2024

PTT’den büyük kampanya! 5 dakikada 40 bin TL cebinizde!

PTT’den büyük kampanya! 5 dakikada 40 bin TL cebinizde!

PTT tarafından çok bir kampanyanın duyurusu yapıldı. İsteyen herkes 5 dakikada 40 bin TL’nin sahibi olabiliyor. İşte merak edilen detaylar!



PTT’DEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BÜYÜK KAMPANYA!

PTT kredi çekmek isteyenlere güzel bir haber verdi. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için büyük bir kampanya düzenlendi. Bu kampanya 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.  Kredi çekmek isteyenler, 40 bin TL’ye kadar verilecek olan kredi ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

PTT’den kredi çekmek isteyenler için yeni bir haber var.  Vatandaşlar, 31 Ağustos tarihine kadar PTT üzerinden kredi kullanabileceksiniz. 40 bin TL’ye kadar verilecek olan krediler için başvuruları da dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Nakit kredi kampanyası ile ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için 3 ay ertelemeli fırsattan da yararlanabilecekleri belirtildi.

KREDİ BAŞVURU FORMUNU DOLDURUN 5 DAKİKA İÇİNDE SONUÇ ALIN!

Kredilerden yararlanmak istiyorsanız, başvurularınızı size en yakın PTT şubesinden yapabilirsiniz. Kimlik ve gelir belgesi ile danışmadan başvuruda bulunup, kredi başvuru formunu doldurduktan sonra 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz.

PTT KREDİ KAMPANYASINDAN EMEKLİLER DE YARARLANABİLECEK

PTT aynı zamanda emekli vatandaşlar için de ödeme planını ortaya koydu. Emekli olan vatandaşların da yararlanabileceği çeşitli kredi kampanyaları oluşturuldu. Maaşınızı PTT aracılığı ile alıyor ya da maaşınızı buraya taşımak istiyorsanız Aktif Bank Emekli Kredisinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

PTT KREDİ BAŞVURUSUNU SMS İLE DE YAPABİLİRSİNİZ

PTT’nin sunduğu kredi imkanlarından nasıl yararlanılacağı araştırılıyor. PTT’den kredi çekmek isteyenler SMS ile kredi başvurusunda bulunabilir.  SMS ile başvuru şu şekilde yapılıyor; PTT, yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 3050 numarasına kredi gönderin. Onaylanan kredi hızlı bir şekilde size sonuç olarak geri dönecek ve gelecekte onaylanan bu tutar aynı gün içinde de PTT şubeleri üzerinden sizlerden tarafından kullanıma hazır hale gelecektir.

Akbank mobil çöktü mü? Akbank mobil neden açılmıyor? İşte detaylar!

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön