27 / 04 / 2024

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

Borcu olan emekliye 100.000 TL nakit imkanı PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturuldu.



PTT, emekli kredisi kampanyasını başlattı. Özellikle de borcu olan emekli vatandaşlarının yanında olduğunu duyuran PTT kredi kampnaysı ile birlikte 100 bin liraya varan kredi imkanından yararlanabilecek. PTT emekli kredisi ile emekli vatandaşların yüzü gülecek. PTT tarafından emekli maaşını alan her emekli 100 bin TL'ye kadar kredi imkanından yararlanırken, aranan şartlar da en hafife seviyeye indirilecek. Peki PTT Emekli kredisi ayrıntıları neler? PTT emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Covid 19 sonrasında adeta patlak veren ve sürekli artan fiyatlarla emeklinin cebi zayıflamışken, geçim zorluğuna karşı oluşan borçlara karşılık PTT emekli kredisi kampanyasını başlattı. Faiz ve enflasyonun sürekli olarak artış gösterdiği bu zor günlerde PTT emekli kredisi kampanyası ile tüm borçları bir araya toplayacak. 

PTT emekli kredisi detayları

T.C. kimliğiniz ile PTT şubelerine başvurmanız sonrasında birkaç kolay şart ile 100.000 TL ye varan kredi imkanından faydalanabilirsiniz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön