26 / 04 / 2024

PTT'den koşulsuz 33 bin TL'lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

PTT'den koşulsuz 33 bin TL'lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

PTT'den gençlere 33 bin TL'lik kredi desteği veriliyor. Destekten 18- 24 yaşında olan kadın, erkek her genc yararlanabiliyor. İşte detaylar...



PTT'nin 18-24 yaş arası her gencin yararlanabileceği çeyiz parası, gençler tarafından merakla takip ediliyor. Bankada derli toplu birikim yapmakta olan gençlere, ayrıca evlenirken devlet tarafından 16 bin 394 TL'lik destek veriliyor. Bu yardımdan 24 yaşını doldurmamış ve hiç evlenmemiş bütün Türk vatandaşları yararlanabiliyor.

PTT den koşulsuz 33 bin TL lik destek! Başvuran her gence veriliyor!

18-24 YAŞ ARASI GENÇLERE 33.000 TÜRK LİRASI DESTEK!

Mynet'te yer alan habere göre, Devlet tarafından verilecek olan çeyiz parası ödemeleri evlenecek gençlere önemli ölçüde fayda sağlıyor. Çeyiz parası ödemesinde ayrıca geriye dönük ödeme hakkı da bulunuyor. Bu yardımdan 24 yaşını doldurmamış ve hiç evlenmemiş bütün Türk vatandaşları faydalanabiliyor.

Söz konusu destekten faydalanmak isteyen vatandaşların çeyiz hesabı açması gerekiyor. Bankada açtığı çeyiz hesabında 3-5 yıl birikim yapıp 27 yaşından önce ilk evliliklerini yapan kişiler, devlet katkısından yararlanabiliyor. Çeyiz hesabı olan vatandaşlar 2022 senesi güncel rakamlarıyla 16 bin 394 TL'ye varan devlet katkısı ödemesinden faydalanabiliyor. Öte yandan çiftler bu imkandan ayrı ayrı yararlanıp alabileceği desteği 32 bin 788 TL kadar da yükseltebiliyor. Peki başka kimlaer bu destekten faydalanabiliyor? İşte detaylar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön