28 / 03 / 2024

QNB Finansbank bu müşterilerinin hepsine hediye para verecek! Aman duymadım demeyin

QNB Finansbank bu müşterilerinin hepsine hediye para verecek! Aman duymadım demeyin

Bankalar tarafından müşterilerine yönelik hediye kampanyaları devam ediyor. QNB Finansbank da müşterilerine yönelik önemli bir hediye kampanyası başlattı. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...



Banka tarafından yapılan duyurunun devamında Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 TL olmak üzere, toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanılacağı belirtildi ve verilen talimatlar için 31 Aralık 2022 tarihine kadar ilgili faturanın en az 1 kez ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 2-9 Ocak 2023 tarihleri arasında banka kartına yükleneceği banka kartı yok ise puan yüklenmeyeceği bildirildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Banka kartı olmayan müşterilerimiz başvuru yapmak için 0850 222 0900 Telefon Bankacılığı’ndan veya QNB Finansbank Şubeleri’nden banka kartı başvurusu yapabilir.

Ödeme tarihinizde hesap bakiyesi yetersiz ise fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Talimatlı ek hesap limitiniz mevcut ise ödemeniz güncel faiz oranıyla bu limitinizden karşılanacaktır.

Kampanya sadece QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.

QNB Mobil/Ödemeler/Otomatik Ödeme Talimatları menüsünden, bireysel internet şubemizden, 0850 222 0900 çağrı merkezimizden, QNB Finansbank şubelerinden otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.


Geri Dön