28 / 03 / 2024

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları düştü!

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları düştü!

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Banka konut kredisi faizleri için bugün itibariyle 6 puan daha indirim gerçekleştirdi...



QNB Finansbank en son 18 Temmuz’da konut kredisi faiz oranları için 9 puanlık indirim gerçekleştirmişti. Banka bugün itibariyle bir indirim daha uygulayarak 6 puan daha indirim yaptı.

QNB Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; QNB Finansbank bugün uyguladığı indirim sonrasında 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.69 konut kredisi faiz oranı kullandırmaya başladı. Kredinin yıllık maliyet oranı yaklaşık yüzde 23 seviyesinde.

Konut Kredisi Hesaplama

QNB Finansbank’tan güncel faiz oranları ile 100.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde 10 yıl vadeli aylık taksitler 1.950 TL oluyor. Krediye vade sonunda yapılan masraflar hariç faiz ve anapara toplamı 234.000 TL! ye denk geliyor.

Finansbank Konut Kredisi Masrafları

QNB Finansbank konut kredisine ek olarak 700 TL ile 2500 TL arasında ekspertiz ücreti, 117 TL taşınmaz rehin ücreti ve kredinin yüzde 0.5’i kadar da kredi tahsis ücreti talep ediyor. Krediye uygulanan sigortalar müşteriye göre farklılık gösteriyor.


Geri Dön